Post by contbellsinfravers on Feb 12, 2022 9:05:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Battle of Warships: Naval Blitz ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Battle of Warships: Naval Blitz IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ doświadczenie ▞▞▞
▞▞▞ Battle of Warships: Naval Blitz 2022 version ▞▞▞
Grafika ok reszta bez kasy nie grasz bo inaczej będzie będziesz karmą dla tych co ulepszają naprawy za pieniądze lub kupują
Po aktualizacji gra się nie uruchomiła.
Spędzam na tej grze co najmniej 3-5 godzin dziennie. To interesująca gra z dobrym sterowaniem. Mimo, że jest to fantastyczna gra, brakuje jej dowodzenia flotą, komunikacja głosowa wśród sojuszników jest dostępna w grze. Mam nadzieję, że zobaczę je w przyszłych aktualizacjach.
Farming Simulator 16 உருவகப்படுத்துதல் fvx
Gra beznadziejna kiedy skoncze samołuczek i do okranu b gra sie wyłancza i czeba ją urochamiać od nowa
4 do maksymalnej oceny. Reklamy zbyt nachalne w sumie to czas spędzony "na morzu" jest sam jak na oglądaniu reklam. I oczywiście robię walkę. Podstawowy oktęcik losuje z okretami takimi jak Yamato, Iowa. Trochę wywołać, aby wygrać z gry, gdynik ma Cię na 4 góra 5 salw a samemu nie wyrzadzi mu się przeciw gryzie szkody.
Cena za najsłabszy okręt do 125 000, więc kosmos
Ta gra jest fajna, ale zwróć uwagę na mechanikę, która przeszła od przeładowanych torped do teraz bezużytecznych. Lotniskowiec lub niszczyciel musi polegać na torpedach, aby wyrządzić szkody. Nie możesz zatopić statku w kilku pełnych salwach torped, zanim dokona on naprawy przed trafieniem lub trafienia naprawiają twoich zmarłych. Bardzo niesprawiedliwe. W jakiś sposób, kiedy torpedy mają poważnie uszkodzić statek, mogą cię zabić za pomocą prostego przycisku naprawy przy pierwszym ataku torpedowym, a Ty giniesz, czekając 1 minutę na przeładowanie.
dobra gra ale dużo hakerów
Kiedyś gdy grałem , ze 2 lata temu była aktualizacja z nowymi miastami , USS , którzy mieli wwwwww najlepsze , Bismarck , mieli pierwsze kroki na południe , dakota , i oczywiście Yamato , a puźniej mają problemy z telefonem i dalej ... 2 lata puźniej, znowu zaistalowałem, że dużo i było dużo, ale gra online mocno zacinała i boty zaczeły mieć mocną drużynę i wymieniały się wymiana,
Mi nigdy z kontenera żaden statek nie dropnoe ani działo cztero ludowe mam 7 poziomów i czekam na dziewiąty bo chce uzyskać starek
Gra jest ładna zarówno graficznie, jaki i jej działalnością jest wiele sławnych okrętów takich jak USS. gra jest na 5 ⭐lecz są 4 dlatego, że brakuje mi grania ze znajomymi my drużyna jak dodacie tę opcję to zmienię mój komentarz 5⭐ Do tego momentu 4⭐.
Od ostatniej aktualizacji apka zmieniła się okropnie nie przypomina starej dobrej gry tylko nieudaną wersję world of warships
W 1000 gier WYGRAŁEM tylko 25 gier. CZERWONA STRONA ZAWSZE NAJWIĘKSZA WYGRYWA, a to nie jest ani zabawne, ani śmieszne. Dzienny kalendarz musi być ustalony w miejscu, w którym zaczyna się w każdym miesiącu, NIE TYLKO 30 DNI. Poza tym jest to bardzo fajna gra. Mówisz, że gra to PvP! NIE JEST, kiedy jedna strona PRAWIE ZAWSZE WYGRYWA.
Ogólnie rzecz biorąc, to dobra gra, ale gra konsekwentnie dopasowuje mnie do graczy o wiele potężniejszych ode mnie i sprawia, że prawie niemożliwe jest zrobienie czegokolwiek. Jeśli wszyscy moglibyście naprawić ten problem i sprawić, by pasował do mnie bardziej z graczami, mój poziom umiejętności byłby bardzo wdzięczny. Dziękuję Ci.
Świetna gra, piękna grafika i bardzo wciągająca. Dobór meczów wymaga jednak poprawy, jest to jednak w 70% przypadków niesprawiedliwe. Ponadto reklamy muszą być faktycznie usuwane po zakupach. Do tej pory dokonałem tak wielu zakupów, że po dokonaniu zakupu nie ma reklam, a mimo to nadal muszę oglądać reklamę, aby zdobyć złoto i otworzyć swoje pojemniki. Poza tym jest to świetna gra.
To całkiem nieźle, ale lotniskowce są tak do bani, ponieważ nie można zmienić ich ścieżki w trakcie lotu, więc po prostu chybiasz
Najnowsza aktualizacja jest głupia. Jeszcze trudniej ulepszyć, usuwając wiele ulepszeń. Prawie niemożliwe jest zrobienie wgniecenia w większości wrogów przez dosłownie miesiące gry, wtedy trudniej jest ulepszyć! Może być niesamowitą grą, jeśli chcesz się rozwijać, a nie powstrzymywać graczy przed aktualizacją.
W moim ostatnim meczu był tylko Musashi, który jechał 200 węzłów. Przejechał obok naszej floty 15 sekund po rozpoczęciu gry. To oszustwo. Masz dość statków, które nie otrzymują uszkodzeń. Zatrzymaj ich statki martwe, aby twoje pociski nie uderzyły ich, wszystkie ich trafią w ciebie. . Mam kilka lat w tej grze i osiągnąłem poziom 74. Czy wy, którzy prowadzicie tę grę, zamierzacie COŚ Z TYM ZROBIĆ? TO jest do bani !!! A może to tylko dojna krowa 4 teraz? Brak nowych statków w ciągu 2 lat! Brak nowych map !! Ten SUX !!!!
Bardzo fajne polecam
Ta gra nie chcę się
Gra jest dobra, ale można ją ulepszyć. Dodaj nowe statki, nie te z II wojny światowej, dodaj nowe. Dodaj więcej krajów. Dodaj okręty podwodne. Dodaj nowe tryby. Dodaj nowe mapy. Dodaj więcej przedmiotów i broni, pocisków i samolotów. Jeśli zespół programistów podejmie takie działania, dreszczyk emocji będzie podwójny. I nie. użytkowników, a Twoje zarobki wyniosą 4 razy!! Więc pls wykonaj te ulepszenia.
Jest nawet sporzo
Wszystko ok ale w powinniście dawac statki na poziomy a mam 5 poziomów a ktos 20... Chore !! Do poprawy i bedzie 5 .
OK nowa recenzja. Świetna gra..... grając już od jakiegoś czasu wydałem mniej niż 10 dolarów i radzę sobie świetnie. Wcale nie jest to zapłata za wygraną. Aktualizacje mogą zająć dużo czasu, ale łatwo je przyspieszyć za pomocą złota. Łatwo zdobyć złoto, jeśli nie masz nic przeciwko obejrzeniu kilku filmów. Zatrzymam to i teraz nie będę miał nic przeciwko wydaniu pieniędzy .... nie, że trzeba wydać, po prostu nie przejmuj się wydawaniem pieniędzy na świetną grę. Wygląda na to, że Greed przegapił tego programistę. Pozdrawiam Dave
Najnowsza aktualizacja: 1) Prosimy o dołączenie informacji o maksymalnych uszkodzeniach do wszystkich statków w sklepie ze statkami, jeśli je posiadałeś. Po tej ostatniej aktualizacji nie ma informacji o maksymalnych uszkodzeniach każdego statku. 2) Prosimy również o zmianę rozmieszczenia statków w sklepach. Dlaczego Mahan jest umieszczany razem z silnymi statkami bojowymi? A Montana jest uważana za słabsze okręty bojowe przed Mahanem?
Reklamy bitwe i słabe do robienia problemów
Gra niezła ale kiedy statek wybuchnie to tonie w lewo albo w prawo i pilnuje statku statku, który może mieć nadzieję na więcej toniecia statku
Gra fajna, grafika itd. ok, ale brakuje, więcej mapy. Mam 89 poziom i od kilku miesięcy za bonusy z kontenerów próbuję uzbierać elementy do Super Alsace, czy H41. Bez problemu można uzbierać wszystko, oprócz dział. Mam po dwa, w trzech miesiącach nic, nawet nie drgnie. Pozostały kawałek mam w nadmiarze. Czyżby dlatego, że nie kupuję tego bonusów, gram za Nie płacisz, więc nie masz? Gram od roku i wybieram się do powoli irytować, bo robi się nudno.
Pls pls i pls dodaj łodzie podwodne i przechwytuj je w trybie ręcznym. I proszę dodać aktualizację sezonu, a także bardzo ważne, aby codzienna zmiana nagrody o 1 miesiąc zwiększyła zainteresowanie graczy. Dziękuję Ci!
Uwielbiam to, ale chcę te funkcje proszę!!!!!!!!!!!!! # wybór kraju do walki, np. USA vs Japonia # zmień nazwę # łódź podwodna lub podwodna (wystrzeliwująca torpedy) #wybór mapy Proszę 🙏🙏 zrobić te funkcje!!!!!!.
Im bardziej gra staje się niemożliwa, tym mniej jest zabawna.Utrata połowy zdrowia jednym strzałem staje się irytująca. Jedna burta cię zabije. Wszystko inne pozbawi cię prawie całego zdrowia. Jedna torpeda zawsze cię zabije. Nie wspominając, że system dobierania graczy jest zepsuty. Strata czasu.
Ta gra jest w ogóle taka zła. Na początku odniesiesz kilka zwycięstw i przeżyjesz, ale jeśli dostaniesz się na środkowych statkach, wygląda na to, że niewiele ci to sprawiedliwie, zawsze giniesz i pokonujesz. Dodatkowo staniesz przed tymi superokrętami, a ulepszanie i kupowanie statków było drogie. Kupowanie kontenerów przynosi złe rzeczy (nie pojawiły się żadne pojedyncze statki). A teraz w zdobyciu 5-gwiazdkowych statków wygląda na to, że możesz zginąć w pierwszej bitwie, aż uzyskasz trochę przetrwania lub nie. I nie ma samolotów odrzutowych i rakiet!