Post by contbellsinfravers on Feb 12, 2022 9:11:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Joy 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Joy 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ צ'יטים מגדילים פרימוג'ים ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Joy 2 2022 version ▞▞▞
אני מאוד אוהב את Cooking Joy 2. הוא מציע יותר אפשרויות לקידום, ושילובים מעניינים יותר של הזמנות. אני גם אוהב לקוחות חדשים.
פשוט אוהב את המשחק הזה, משחק הבישול הנפלא ביותר שאי פעם יכולתי לשחק בו כל היום. אוהב את הגרפיקה, האוכל, וגם את האתגר. המשך עם העבודה הטובה!!
אני מאוד אוהב את המשחק הזה, אבל יש בעיה אחת שמישהו צריך לתקן, החרדל או ה-catsup לא יכנסו לנקניקיות כשאתם מנסים לשים אותו. חרדל ו-catsup עוברים על הצ'יפס וטבעות הבצל. אני הולך להסיר את ההתקנה אם הבעיה לא תוקנה.
המשחק טוב מאוד אבל הוא אומר 5 דקות לחכות כדי לתת לך חיים נוספים וכשהזמן נגמר זה מתחיל שוב את הזמן שתצטרך לחכות עוד יותר כדי לקבל חיים נוספים. זה מאוד מעצבן
משחק נפלא ומעניין מאוד. לא מצליח להתגבר על זה. כל רמה מאתגרת ומשימות. אחד נחמד חבר'ה. זה גורם לך לחשוב מהר
משחק יפה וממכר
Cooking Joy 2 הדמיה use
המשחק נחמד אבל למה האנרגיה מוגבלת בזמן משחק זמן המשחק הוא פחות מאוד בגלל אנרגיה מוגבלת. האנרגיה המוגבלת כל כך מעצבנת!! זה כל כך מעצבן שהאנרגיה כל הזמן נגמרת! כל הגבישים שלי מתרגלים בקניית אנרגיה. מחיר האנרגיה מכפיל את עצמו בכל פעם. האם אתם רוצים שנשחק במשחק הזה או לא
אני לא שונא את המשחק שאני שונא שלמרות שקניתי אודמים נוספים אני עדיין רואה את כל המודעות. מאכזב מאוד שהכסף שלי לא יכול לקנות לי משחק ללא פרסומות.
המשחק היה מדהים עד שהשלמתי הכל ונאלצתי לחכות לפיתוח שאר המשחק. גם אני חיכיתי חודשים עד שפשוט מחקתי את זה!!! כל כך מאכזב!!!
חוויה נהדרת לאוהבי משחקי מסעדות. אני נהנה מהצבעים התוססים שבהם נעשה שימוש. המשחק מהווה מספיק אתגר אך לא הופך את הרמות לבלתי אפשריות עד כדי קניית מטבעות או מחיקת המשחק.
קשה להשיג מטבעות במיוחד כאשר אתה אמור להכין 27 צלחות בדקה אחת... אנחנו בני אדם...נו באמת... הגרפיקה מדהימה... האוכל נראה טעים
לא אוהב את העובדה שאני לא יכול לשחק יותר מ-5 פעמים. הראשון מחזיר לך חיים אם אתה מנצח אותם בסיבוב.
אל תוריד את המשחק הזה!! זה נועד לפתות אותך ולבזבז כסף כדי להגיע רחוק יותר, אבל ברגע שאתה מגיע לרמת ראמן, רק אומר בקרוב - אני אומר את זה כבר כמעט שנה. לא רציתי להסיר את ההתקנה ולהרגיש שבזבזתי את הכסף שלי. אני עדיין נכנס מדי כמה זמן בתקווה שעכשיו יש עוד רמות, אבל אף פעם לא. המשחק הזה הוא הונאה!!
Cooking Joy 2 הדמיה use
כשהמסעדות החדשות ייפתחו, עברה שנה מאז שנאמר שיגיע בקרוב, עשיתי את העדכונים אבל עדיין כלום. זה כבר לא כיף
אני רוכש 150 אבני חן והתשלום כבר נוכה בחשבון שלי אבל לא זוכו אבני חן באבני חן הנוכחיות שלי, מה קרה? אני צריך משוב דחוף לגבי זה. זה כל כך קשה לעדכן.
כל כך כיף לשחק אבל יש הרבה פרסומות בכל רמה. מקווה שהם יכולים להפחית את הפרסומות כדי שנוכל ליהנות הרבה יותר טוב
אוהב את המשחק אבל לא נותן הרבה זמן להשיג מטבעות כדי שתוכל לעלות כיתה.. הטיימר של הפריטים איטי עם כמות האנשים שמגיעים לאוכל. בסוף אני מפסיק לשחק.
5 חיים, ואתה לא מאבד 1 חיים בגלל שאתה מאבד את הרמה, אתה מאבד 1 חיים, כי אתה משחק ברמה.... יותר מדי מסחרי... אחרי כל שלב או אחרי כל מה שאתה לוחץ במשחק הזה.. .. אל תמליץ, במיוחד לילדים... אתה הולך לשכור אותם עם יותר מדי פרסומות
Stylist Girl: mach mich schön Gelegenheitsspiele qyx
היה כיף עד הסוף. אין רמות חדשות בשבועות. הגיע למשחק הזה אחרי Cooking Joy הראשון (שהיה משחק טוב יותר ומאתגר יותר אבל יש לו גם כמות מוגבלת של רמות). מכל משחקי הבישול שניסיתי, אלו הם מהטובים, אבל דעו שיהיה סוף ואז תצטרכו להמשיך הלאה.
Cooking Joy 2 Simulation ujut
אחד ממשחקי הבישול הטובים ביותר שניסיתי אי פעם. הגרפיקה נחמדה וה"מסעדות" השונות (רמות) מהנות. הרמות הן בעלות קושי הגון. בניגוד לרוב המשחקים שבהם אתה בעצם צריך לשלם כדי לעשות הכל אחרי הרמות הראשונות, אתה יכול להשיג אבני חן ואנרגיה בקלות במשחק הזה באמצעות השלמת אתגרים, צפייה בפרסומות והגרלה יומית. זהו משחק מעוצב היטב.
חלק מהרמות תזמון נמוך מאוד ולכן קשה להשיג את המפתחות ולעבור את הרמה...
משחק נחמד, אבל זה לא מגניב שעצרים אותנו אפילו שאנחנו מנצחים ברמה בגלל היעדר בורג הטעינה, יכול להיות טוב יותר אם זה היה כמו הראשון שבו כשאתה מנצח ברמה אתה יכול להמשיך
משחק מגניב, מתעכב מעט, יכול להיות חלק יותר. זה עתה התחיל אז אמסור סקירה נוספת מאוחר יותר.
נהניתי מהמשחק הזה כל כך הרבה שאני לא יכול להמשיך יותר, כי אני מחכה לעוד רמות שייפתחו. חיכיתי שבועות עכשיו, אתה יודע מתי זה יקרה, עדיין לא נוספו רמות שיעזרו לי להמשיך במשחק שלי
כיף מאוד לא הנחתי אותו מאז שהורדתי אותו...קל מאוד לתת ללקוחות את ההזמנות שלהם בניגוד למשחקי בישול אחרים...עבודה טובה מאוד כל הכבוד...תודה!!🤗🤗🤗😍😍
מושלם
המשחק מהנה אני אוהב את זה אבל יכולים להיות לנו רק 25 חיים כשתסיים את החיים שלך אז אתה צריך לחכות למילוי ודקה אחת אתה יכול למלא 1 ואנחנו צריכים 5 כדי לשחק רמה אז נתתי 4 כוכבים אז תעשה משהו עם החיים ואני גם לא אוהב את זה שאנחנו יכולים לקבל רק 2 בוסטרים אבל משחקים אחרים הם נותנים 3 אז תעשה משהו עם זה.
זה מגוחך שאתה משתמש ב-5 כוחות בכל רמה! אם אתה משחק ב-5 רמות, אתה לא יכול לשחק יותר אלא אם כן אתה משתמש באבני חן כדי לקנות עוד או לחכות לנצח לכוח להיבנות מחדש. אני אמצא משחק אחר.
וואו זה משחק טוב. שיחקתי שמחת בישול 1, ואהבתי את זה. ואני אוהב את המטבח החדש ואת הלקוחות. אני ממליץ מאוד על המשחק הזה. 5 כוכבים אילו יכולתי הייתי נותן אפילו עשרה כוכבים.
מאוד התאכזבתי מהמשחק הזה!!! אני משחק את המשחק הזה כל היום כל יום!!! אבל כשאני קונה לאותו יום וזוכה ב-10 שחקנים זמינים, אני לא מקבל את כולם!!! זה קרע!!!
אוהב את המשחק הזה! הלוואי שהם ימהרו ויצאו עם המסעדה הבאה...אני מחכה כבר שבועות.
הייתי ברמה ארבע והרגשתי שאני משחק ברמה 107. המשחק הזה צריך להתמקד יותר בלהיות מהנה מאשר מאתגר, כי שניהם באמת יכולים להזדקן לפעמים, אתגר יותר מאשר כיף.
זה משחק מהנה אבל מבאס צריך לחכות ימים לשלב הבא מכיוון שהם לא עדכנו את הרמה שלהם. היה צריך להסיר את זה
זה איטי בהורדה למעשה כרגע זה לא רוצה להוריד ויש לי 200Mb אבל זה לא רוצה להוריד
המשחק הזה מאוד מעניין. כל כך הרבה רמות אבל מעט אנרגיות. תהנה מהמשחק הזה
אוהב את המשחק אבל אתה לא יכול ללכת רחוק יותר כי הם רוצים שתוציא כסף על אבני חן ודברים אחרים כדי לגרום לו למחוק את המשחק
זה מאוד כיף וגוזל זמן. רק דבר אחד הלקוחות כועסים מהר. pleeeaaasssse תיקון
הייתי נותן לזה יותר אבל אין לי יותר לוחות לשחק וזה עלה יותר מדי עבור המאיצים... כמו כן כמה זמן לפני המסעדה החדשה אחרי ג'סיקה? אני לא יכול להדגיש את זה מספיק מתי המסעדה החדשה תיפתח, עברו שנתיים
הפסיק לפעול!! לא עבד כבר 3 שבועות! סיים טוקיו טעים. פתחתי את הנעילה וחיכיתי למסעדה "החדשה". המפתחים צריכים להיות רספונסיביים או FIX IT או RETURN כסף שאנשים הפסידו כדי להגיע לנקודה הזו. מְגוּחָך!!!
Cooking Joy 2 הדמיה use