(Android/iOS) Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] goljufa več zlata
Feb 12, 2022 9:29:41 GMT -5
Post by contbellsinfravers on Feb 12, 2022 9:29:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa več zlata ▞▞▞
▞▞▞ Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] 2022 version ▞▞▞
Zgodba je res stroga. Ali izberete pravo možnost in zgodba se nadaljuje, ali pa izberete napačno možnost in igra ne uspe in morate znova zagnati s kontrolne točke. Mislim, kakšen je smisel imeti možnosti, ko ne mislijo ali ne delajo ničesar. Ta igra bi bila boljša brez izbirnega dela, saj samo upočasni igro
TO JE RES DOBRA IGRA. Prestrašilo me je, saj sem jo igral sredi noči. Želim si, da bi bilo za določene dogodke več glasovnega igranja in več zvočnih učinkov. Všeč mi je, kako tudi telefoni igrajo vlogo pri grozljivki. Ko boste vse to odigrali, bo to boljša izkušnja. Druga stvar, ki me moti, je delitev besedila v dialogu in klepetu. In tu in tam nekaj tipkarskih napak.
enabled by poetry wondering at the miracle of love, at the mystery of the ... where rumours are going round that the Ming tomb recently discovered.
Ta igra je dobra, če imate radi igre z blagimi grozljivkami. Omogoča vam izbiro izbire, če pa izberete napačno, se boste soočili s posledicami. Na splošno ne zaostaja in zgodba je izjemna. Oglase bodo predvajali samo, če niste uspeli v poglavju, za katerega vam bodo povedali, ali želijo, da ga ponovite ali ne, pri čemer je del predvajanja oglasov vaša izbira. To igro bom ocenil s 4/5.
Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] სათავგადასავლო rufi
Tako kot mnoge fanservice anime, se liki veliko pogovarjajo. Res je dolga, čeprav je zgodba zabavna in skrivnostna
Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] Pustolovske igre tsh
7. Š-PRK II 23409 030 BRITANNICA. COBISS.SI-ID 26031928 ... The mystery knight : / George R. R. Martin ; adapted by Ben Avery ;.
Ena najboljših izbir iger na voljo! Vaše izbire so res pomembne, vendar si želim, da bi bilo vpletenih le malo več groze, da bi bila izkušnja lepša. SPOILER NAPREJ. Če ste nekako obtičali pri preiskavi, poiščite rdečo piko
Ko odprem igro, mi je pisalo težava s strojno opremo.
roza zaslon
fdg
Nisem mogel igrati mimo prve izbire v prvem poglavju, preden mi reče, naj uživam v oglasih, in me zažene nazaj na naslovni zaslon. razočaranje je, ker sem prebral ravno toliko, da me zgodba zanima.
Prenesi Danganronpa: Trigger Happy Havoc Anniversary Editi Android APK ... Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] · A3! Otome Anime Game.
Odlična zgodba in vizuali. Bilo bi popolno, če ne otroški lok hita2 kun, kjer so se nenehno aktivirale nelogične zastave smrti. Umrl sem, ker sem se odločil igrati tag? Ne vidim logike izbire tega loka. Ostali pa so bili popolni
dobro, zanimivo, všeč mi je določena "stvar" na koncu (ne bom je pokvaril za tiste, ki je še niso igrali) bilo je pametno, vendar je bila moja edina težava s tem, kako kratka je bila vsaka zgodba, ampak na splošno sem užival
simon-donger-daniel-felstead_main - KIBLA 2012
Čeprav je raven grozljivk v igri nekoliko vprašljiva, je nekaj adrenalina. Ne toliko iz podob, ampak iz glasbe. Njihova posadka se je zelo dobro odrezala. Včasih je oglase težko naložiti, kar mi pomaga, da zaprem aplikacijo in jo znova zaženem. Vendar pa je za dodatne stvari drugače, saj je težko naložiti te oglase. Trajalo je približno 3 ure obujanja in ponovnega poskusa. Razen tega je to odlična igra. Rad bi videl več podobnih.
Resnično sem se znašel vpleten v zgodbo in si nisem mogel pomagati, da ne bi dokončal vseh 100 % vseh poglavij in dobil bonus, a razočaranje je bilo dodatnih 5$ zgodbe, ki je bila krajša in ni imela nobenega smisla, kar sem vedno bolj kot z veseljem podpiral igre takole, toda brezplačna vsebina je imela veliko več truda kot plačana vsebina (razen če mi kaj manjka), vse je bilo kratko poglavje, imenovano prihodnji klic, brez izbire. Oprostite, toda kako razočaran način za dokončanje neverjetne izkušnje
Ne vem, v čem je težava, a ko ga odprem, se prikaže tap za začetek in povsod sem tapkal, vendar se ni nikoli začelo. Kaj storiti?
ne more napredovati v igri, ko je pisalo, da bo akane raziskal mesto v 1. ch, užival bi v oglasih, vendar ni bilo oglasov.. Popravljeno: omogočanje spletnih ogledov, kot vidim iz drugih komentarjev.. razen nadležnih vsiljenih oglasov za napredek ima ta igra precej dobro zgodbo in zaplet... Ponovno bom posodobil, če mi uspe dokončati to igro
Obtičal sem v neznani sceni klica v 1. poglavju. Potrebujem malo pomoči
Sestavine: laktoza, organski kompleks HDBA z vitaminom B6 (laktoza, glukoza, trotovina, piridoksin hidroklorid), vitamin D3 (koruzni škrob, holekalciferol, D-
Kratko in preprosto, a privlačno. Zgodba ima veliko grozljivih, sladkih in ganljivih trenutkov z zadovoljivim zadnjim poglavjem. Prevajanje in lokalizacija sta bila včasih nekoliko nerodna, vendar si predstavljam, da je lokalizacija za mobilni trg težja kot za trge osebnih računalnikov in konzol VN. Bilo je nekaj zanimivih trenutkov igranja, vendar bi si želel, da bi mehanika naredila nekaj več s temo telefona. Na splošno pa sem vesel, da sem doživel to igro!
Koncept je odličen. Vendar je slabo izvedeno. Z boljšimi veščinami pisanja in pripovedovanja bi bilo 5/5.
Zamik. Za božjo voljo. Če bi lahko aplikacijo še malo optimizirali, bi dal višjo oceno.
Anali za istrske in mediteranske študije ...
Ta igra je res super! Ne samo, da lahko občutimo grozo, ampak tudi žalostne občutke, ko poznamo zgodbo o duhovih.. res nam je všeč, da je toliko slabih in dobrih koncev, lahko znova poskusimo izbire, tako da poznamo vse konce! Všeč so mi liki, zlasti akane in dekle iz češnjevega cveta ^^
ACTA HISTRIAE 21, 2013, 4 - PDF Free Download
že posodabljam spletni pogled..pa še vedno isto..ne morem igrati...žalostno
To je prijetno. Toda po 7. poglavju je konec in ni več ničesar poglavja ali skrivnosti za reševanje
Slab scenarij. Liki so klišejski in enodimenzionalni.
Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] 冒險 led
Črn zaslon, se ne odpre. Samsung Galaxy s5, Android 7.1.1
4f4f5d18c42b64f9bc91734531d...
Dolgočasna zgodba, neumni liki, odločitve, ki jih sprejmete, ne vplivajo na konec poglavja. Resnično nimam pojma, zakaj ima ta aplikacija tako visoko oceno, verjetno boti
Komplet INSIBIO - Trgovina s prehranskimi dopolnili
neverjetna igra, zgodba je bila res dobra, kot tudi količina možnosti, med katerimi lahko izbirate. Zelo sem užival tudi v umetniškem slogu. angleški prevod je tudi precej dober, opazil sem le nekaj pomešanih besed. veselim se igranja več iger tega ustvarjalca!!!
Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] ... Mystery of the Murderous Dreams: Anime Horror game ... Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel].
Mech Arena Acción led
Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] სათავგადასავლო rufi
no potem je bilo zanimivo. Nekako sem ugibal o eni osebi. Ne bom povedal o kom ali kaj, da ne pokvarim zgodbe. Čeprav me zanima, kaj se je dejansko zgodilo na koncu. Še vedno res ne razumem. Če bom to pregledal, bom najprej rekel, da je v redu. Ne najboljši. Mislim, da so se zelo potrudili, da bi bilo skrivnostno in vse globoko in sentimentalno, a v resnici ni bilo. Ali pa ne do te mere, da bi bili dejansko neverjetno dobri. igrati ali ne? Nimam priporočila.
Težava z zvokom se je začela s 4. poglavjem.... Zvok se ne predvaja. Vem, da to ni moja naprava, ker oglasi imajo zvok in tako tudi vse druge aplikacije/funkcije, ki jih imam .... sicer odlična igra, samo upam, da bodo razvijalci popravili to napako, da bom lahko še naprej igral
Ocena naj bi bila le 2 zvezdici, vendar ne vidim nič boljšega od tega.