Post by contbellsinfravers on Feb 12, 2022 9:32:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mad Dex ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mad Dex IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code glitch crystals ▞▞▞
▞▞▞ Mad Dex 2022 version ▞▞▞
Πάρα πολλές διαφημίσεις και πολύ βαρετό παιχνίδι
Είναι τόσο δύσκολο το παρελθόν το επίπεδο 17 είναι τόσο δύσκολο και παρακαλώ σταματήστε τις διαφημίσεις φίλε είναι τόσο ενοχλητικό παρακαλώ ☺
Υπέροχο παιχνίδι πλατφόρμας Διασκέδασα πολύ παίζοντας το ❤
Ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι πολύ μοναδικό και πρωτότυπο
ήταν χάλια γιατί δεν πρόλαβα καν να παίξω το παιχνίδι γιατί χάλασε μόλις προσπάθησα να παίξω ακόμα και τον mad Dex.
Mad Dex Arkaadmängud cpih
Γεια σου, τηλεφώνησε ο Super Meat Boy. Θέλουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ τους πίσω.
το παιχνίδι υστερεί αν έχετε 50 προσπάθειες idk γιατί
Το φρικτό του frigun κακό είναι ακατάλληλο ο μικρός μου αδερφός το κατέβασε και όταν έπαιζα το διέγραψα το άτομο που έπαιζες σαν κλιμακοστάσιο με αίμα και αίμα.
τα περισσότερα επίπεδα είναι πολύ δύσκολα..και τα χειριστήρια δεν είναι πολύ καλά
Ειλικρινά παιδιά. Εάν δεν σας αρέσουν οι διαφημίσεις, απενεργοποιήστε το wifi. Αυτό το παιχνίδι είναι θεϊκό. Έχει όλα τα πλεονεκτήματα του meat boy ενώ διαφοροποιείται επίσης από το εν λόγω meat boy. Είμαι αναγκασμένος να το προσαρτήσω ένα σημείο για τις διαφημίσεις όμως. Αν δεν ήταν τόσο εύκολο να πεθάνεις σε αυτό το παιχνίδι, δεν θα με ένοιαζε, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι ΤΙΜΩΡΙΚΟ. αρκετά καλό συνολικά. 4/5
Mad Dex 街機 xrth
Έδινα 5 αστέρια σε αυτό το φοβερό παιχνίδι, αλλά δεν μπορώ να το απολαύσω πια όταν ρίχνεις μια καταραμένη διαφήμιση κάθε 2-3 θανάτους και πρέπει να περιμένω περίπου 10-15 δευτερόλεπτα για να παραλείψω ένα. Επίσης, κάθε φορά που κερδίζετε ένα στάδιο, λαμβάνετε αμέσως μια άλλη διαφήμιση επίσης. Προσπαθώ να βελτιώσω τον καλύτερο χρόνο μου, αλλά δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με όλες αυτές τις καταραμένες διαφημίσεις. Γνωρίζω ότι βγάζετε χρήματα για να βελτιώσετε περισσότερο τα παιχνίδια σας, αλλά μειώστε λίγο τις διαφημίσεις σας.
Turret Fusion Idle Clicker Kasual kow
Οχι
Σούπερ κλώνος αγοριών κρέατος αλλά...
Lol αυτό το παιχνίδι είναι κάτι που θα έπαιζα καθημερινά, εννοώ ότι είναι δύσκολο αλλά και φοβερό ταυτόχρονα
Δεν είμαι σίγουρος αν είναι αντίγραφο του meat boy
Αξιοπρεπής κλώνος SMB.
Δεν είμαι παίκτης με σκληρό πυρήνα, αλλά τα καταφέρνω...είναι αρκετά ενδιαφέρον για να συνεχίσω να παίζω παρόλο που δεν είναι εύκολο, αλλά είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα είναι πολύ δύσκολο για μένα.
Βασικά πνευματικά δικαιώματα ενός από τα αγαπημένα μου παιχνίδια.. αλλά μου αρέσει
μία αρκετά μέτρια κόπια του super meat boy
Ε.
Αυτό είναι το χειρότερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ ποτέ δεν κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι Επαναλαμβάνω ποτέ μην κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι
Σούπερ κλώνος αγοριών κρέατος. Εξίσου προκλητικό και διασκεδαστικό. Αλλά η έλλειψη ελεγκτή Bluetooth είναι μια πραγματική αποτυχία, καθώς αυτό το παιχνίδι απαιτεί άλματα με ακρίβεια και τα δάχτυλα καλύπτουν ένα μέρος της οθόνης, καθιστώντας το παιχνίδι πολύ πιο δύσκολο και ενοχλητικό.
Mad Dex 街機 xrth
Το πιο δύσκολο παιχνίδι. Για να κερδίσεις πρέπει να είσαι πολύ γρήγορος και ακριβής στο χρονοδιάγραμμα 💯💯💯💯😘
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι αλλά μερικές ατέλειες στα επίπεδα είναι τόσο δύσκολα.αλλά φοβερό 😎
χειρότερο γιατί γιατί να προσθέσουν ένα μικρό άλμα πάνω από ένα πριόνι dosent έχει νόημα. και επίσης γιατί δεν υπάρχει καμία ιστορία σε αυτό το φινλανδικό το πρώτο επίπεδο και μετά το επόμενο επίπεδο χωρίς περικοπή
είναι λίγο δύσκολο
Το γεγονός ότι χρειάζεται να κάνετε σμίκρυνση μερικές φορές την ίδια στιγμή που πηδάτε και κινείστε είναι απολύτως γελοίο. Πόσα δάχτυλα πιστεύετε ότι έχουν οι άνθρωποι; Πρέπει λοιπόν να κρατάω το τηλέφωνό μου οριζόντια, να κινούμαι και να πηδάω ΚΑΙ να κρατάω πατημένο το καταραμένο κουμπί σμίκρυνσης για να δω ότι στο διάολο πρέπει να προσγειωθώ; BS.
αυτοί οι πύραυλοι είναι γρήγοροι και εκτοξεύουν γρήγορα και αυτό το κάνει πιο δύσκολο
Μου αρέσουν αυτού του είδους τα παιχνίδια, σε κάνει να λες: ναι, μπορώ να κάνω 1 ακόμα lvl... Αλλά το δεύτερο μέρος αυτού του παιχνιδιού είναι απαίσιο, ναι, έχει καλύτερα κινούμενα σχέδια, ψηλότερα άλματα και όμορφα cutscenes, αν δεν ήταν για το κακό σύστημα wallride . Ειλικρινά αυτό μοιάζει με remake του δεύτερου κεφαλαίου και αυτό δεν είναι υποκειμενικό. Τα περισσότερα σχόλια είναι έτσι.. Btw αυτό το πρώτο μέρος είναι καλό, αλλά βελτιώστε το δεύτερο!
Αυτό το παιχνίδι έχει εξαιρετικά χειριστήρια και είναι διασκεδαστικό και προκλητικό Λατρεύω τους μηχανισμούς αυτού του παιχνιδιού. Το μόνο πράγμα που δεν μου άρεσαν ήταν οι διαφημίσεις γιατί ξέρω ότι είναι παιχνίδι για κινητά και χρειάζεσαι χρήματα, αλλά είτε πρόσθεσε μια συνάρτηση πληρωμής χωρίς διαφημίσεις είτε βάλε λιγότερες διαφημίσεις. Αλλά όλο το παιχνίδι είναι πραγματικά διασκεδαστικό και θα το συνιστούσα σε άλλους! Συνεχίστε την καλή δουλειά!
Θέλετε να παίξετε αυτό το παιχνίδι;; Απλώς παίξτε το παιχνίδι που αυτό είναι ένα κραυγαλέο bootleg, Super Meat Boy
άρα είναι ένα ripoff so dats -1 αλλά είναι δωρεάν σε αντίθεση με το super meat boy και είναι μια συνέχεια, έτσι dats συν 5 οπότε νομίζω ότι είναι mad dex win
Καλό παιχνίδι για να παίξεις αλλά πολύ δύσκολο να ολοκληρώσεις ένα επίπεδο αλλά ενδιαφέρον να το κάνεις αυτό το παιχνίδι... Μόλις έχεις λογική και τρόπο να το κάνεις, έχεις σχεδόν ολοκληρώσει αυτό το επίπεδο...
Είναι εντάξει, αλλά είναι απλώς ένα αντίγραφο του εκπληκτικού αλλά εξαιρετικά απογοητευτικού SUUUUPER MEAT BOY
Όλα τα επίπεδα all of the love of all of The mad small blocks καλά δεν είναι τρελοί, αλλά μου αρέσει να γράφω αυτό είναι το αγαπημένο μου πράγμα που έκανα σε όλη μου τη ζωή γιατί έφτασε στις 500 λέξεις, αλλά και πάλι αυτό φτάνει μέχρι επίπεδο 55 είναι φοβερό ο λόγος για τον οποίο βαθμολόγησα αυτό το παιχνίδι πέντε αστέρια επειδή έπαιξα αυτό το παιχνίδι πριν και είναι διασκεδαστικό και πίστη, θα πρέπει να προσθέσετε μερικά ακόμη πράγματα στο παιχνίδι είναι πραγματικά διασκεδαστικό, αλλά θέλω περισσότερα, μπορείτε να το βάλετε στο επίπεδο 100 γιατί εγώ θα ήταν φοβερό αν το ήθελες
Είναι ένα παιχνίδι "Super Meat Boy" για Android. Λειτουργεί εξαιρετικά ομαλά, απαιτεί δεξιότητες, έχει πολλά επίπεδα και είναι πολύ διασκεδαστικό να παίζεις. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα και πολύ καλά στους προγραμματιστές.
Δεν το έχετε δοκιμάσει ακόμα, αλλά κατά βάση το 'SUPER MEAT BOY' του αρέσει το στυλ
διασκέδαση
Super Meat Boy Ripoff
Σκίσιμο του σούπερ αγοριού κρέατος. Επίσης οι έλεγχοι είναι τρομεροί.
Χάσιμο χρόνου